Сальма Хайєк розкрила секрет молодості: кістки корови

21 серпня 2015, 14:16

48-річна актриса Сальма Хайєк розкрила секрет, як їй вдається зберігати молодість та сяючий вигляд.

Відповідь – завдяки коров’ячим кісткам, причому це не якесь старовинне мексиканське чаклунство.

Про це Хайєк говорила з журналом "People".

"Зараз я роблю дещо, що мені дуже подобається. Це зветься кістковий бульйон. Трохи огидно. Береш купу коров’ячих кісток і вариш їх на повільному вогні багато, багато годин", - поділилася Сальма.


Далі зірка додає до бульйону столову ложку яблучного сидру та випиває по склянці такого напою щодня.

"Там повно желатину та жиру, є кістковий мозок, і я вважаю, що це дуже корисно й допомагає лишатися молодою. Якщо ти отримуєш правильні жири, думаю, це ключ", - пояснила актриса.

Як запевнила Хайєк, диво-бульйон відновлює структуру шкіри, покращує стан волосся та нігтів. Акторка надає перевагу таким рецептам збереження молодості та краси, бо ботоксу відверто боїться.

Згадуючи, хто серед її колег теж дуже молодо виглядає, Сальма назвала Тома Круза. Зірка припустила, що він теж попиває такий бульйончик.

Як відомо, Хайєк вважає себе "майже товстункою", але не збирається обмежувати себе в смачній їжі чи катувати в спортзалі.

"Я не займаюся кардіо. Тобто я не займалася ним, коли була молода, і тепер не збираюся почати стрибати. Я знаю, що це корисно, і треба було б, але мені подобається йога", - зазначила вона.

Нагадаємо, всякі домашні рецепти краси полюбляла ще Сальмина бабця. Вона голила онуку налисо та мастила яйцями.

Фото з Instagram Сальми Хайєк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів