Селін Діон про хворого чоловіка: Він хоче померти на моїх руках

25 серпня 2015, 11:56

Канадська співачка Селін Діон, яка днями відновить свою концертну діяльність, розповіла про останнє бажання свого хворого на рак чоловіка.

Про те, як їй важко далося рішення повернутися на сцену та про подарунок від коханого зірка повідала в інтерв'ю "USA Today".

Діон зізналася, що саме її чоловік Рене Анджеліл наполіг, аби вона знову почала виступати.

"Спершу я не хотіла цього робити, мені це не потрібно. Не зрозумійте мене неправильно, я люблю співати, але у мене є пріоритети", - пояснила 47-річна Селін, яка 27-го серпня вийде на сцену у Лас-Вегасі.


"Але Рене дійсно зробив мені подарунок. Весь останній рік був наповнений скорботою... Я думаю, що я заслужила це. Але моя найбільша робота - розповідати чоловікові, що ми в порядку. Що я піклуватимуся про наших дітей. А він просто спостерігатиме за нами з іншого місця", - додала вона.

Селін Діон намагається прикрасити останні дні життя свого чоловіка

Як відомо, вже понад 10 років Рене Анджеліл бореться із раком горла. Нещодавно чоловікові повторно видалили пухлину. Але стан коханого Діон погіршується - співачка годує Рене через зонд тричі на день.

"Ми багато разів питали в лікарів, скільки ми маємо часу - три тижні, три місяці? Рене хоче знати. Але вони кажуть, що не знають", - зізналася Селін.

Артистка увесь вільний час проводить з чоловіком й намагається полегшити його страждання.

"Я кажу: "Ти боїшся? Я розумію. Поговори зі мною про це". І Рене каже мені: "Я хоче померти на твоїх руках". Добре, я буду поруч, ти помреш на моїх руках", - розповіла Діон.

За її словами, вона весь час має при собі блокнот, де робить нотатки останніх побажань коханого.

Нагадаємо, Рене зустрів Селін, коли їй було лише 12 років. Пізніше він став її менеджером. А у 1994-му році, коли Діон було вже 26 років, вони з Анджелілом побралися.

У пари є трійко спільних синів, які народилися за допомогою екстракорпорального запліднення.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів