Лоліта зраділа вилученню миючих засобів у Росії

26 серпня 2015, 13:45

Російська співачка з українським корінням Лоліта Мілявська заявила, що їй геть не шкода, що з Росії вирішили вилучити чистячі та миючі засоби іноземних компанії.

Артистка не бачить нічого поганого, що ці товари зникнуть з полиць магазинів.

Про це Лоліта повідомила в коментарі "Рент.тв".

"На жаль, нічого поганого у вилученні продукції не бачу. Ну, вилучили і хрін з ним! Менше лайна на прилавках!" - зауважила Мілявська.


Лоліта підтримала вилучення іноземних миючих засобів з Росії

Щоправда, як виявилося, сама співачка користується аж ніяк не миючими засобами російського виробництва, а привозить усе найнеобхідніше з Болгарії:

"А у нас, що були західні засоби? На продукції, яку я купувала, все написано російською мовою - вказано завод, виробник. Я перестала користуватися цими засобами, тому що періодично проживаю в Болгарії. У мене там квартира. Звідти я у великій спортивній сумці везу порошки, миючі засоби. Нарешті моя білизна з сірої перетворилося на білу".

"З імпортними порошками, які я купувала тут, такого ефекту не було... Якщо вилучили таку продукцію, яку розбавляли крейдою, милом або ще чимось, то мені зовсім не шкода", - додала Мілявська.

Нагадаємо, раніше Лоліта раділа забороні іноземних продуктів харчування й божилася, що залюбки все життя їстиме лише російські продукти.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів