Вагітна Кім Кардашян замислилася про видалення матки

28 серпня 2015, 11:51

Американська реаліті-зірка Кім Кардашян зізналася, що після народження другої дитини їй, ймовірно, видалять матку.

Про свої гінекологічні проблеми тусовщиця поговорила із виданням "C Magazine".

Кім, яка наразі чекає на сина від репера Каньє Веста, ніколи не приховувала, що їй було важко завагітніти вдруге. Жінка без зайвого сорому розповіла про свою "проблемну матку".

"Було понад рік спроб, і в мене було так багато ускладнень. У мене (після перших пологів) була ця проблема, яка називається приріст плаценти. Було кілька невеликих операції, щоб виправити все. Врешті утворився невеликий отвір в моїй матці, який я думаю, ускладнював спроби знову завагітніти", - зізналася Кардашян.


"Це був довгий шлях. Я мусила ходити до лікаря в Беверлі-Хіллз щодня о п'ятій ранку, щоб пройти тестування на овуляцію. Я пробувала все: робила голковколювання і дотримувалася дієти, бо думала, що проблема могла бути в харчуванні", - додала вона.

Кім Кардашян розповіла, що може залишитися без матки

Врешті, Кім таки вдалося завагітніти. Та існує варіант, що ця вагітність стане останньою для телезірки. За словами Кардашян, лікарі вважають, що після пологів їй доведеться видалити матку.

"Вони думають, що в мене знову буде прирощення плаценти. Тож, якщо плацента приросте трохи глибше, ніж минулого разу, то вони готові до того, щоб видалити мені матку. Мені від цього трохи страшно", - зауважила жінка.

Нагадаємо, про другу вагітність Кім Кардашян стало відомо наприкінці весни цього року. Згодом поширилися чутки, що тусовщиця має "накладний живіт" й насправді їхню з Вестом дитину виношує сурогатна матір.

Аби довести, що це неправда, фігуриста красуня сфотографуваласяя голяка.

Як відомо, перша спільна дитина у зоряної пари народилася 15-го червня 2013-го року, дівчинку назвали Норт Вест.

Фото з Instagram Кім Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів