64-річна онучка Пікассо відбила коханця в Сарандон?

31 серпня 2015, 13:35

Подейкують, американська акторка Сьюзан Сарандон та її коханець Джонатан Бріклін остаточно розійшлися.

Він зустрів іншу – 64-річну онуку легендарного художника, Марину Пікассо.

Про це пишуть "NY Daily News".

Ходять чутки, що Пікассо зробила щедру інвестицію в один із нових проектів 38-річного Брікліна – пов'язаний із пінг-понгом - і збирається вкладати гроші ще.


Зі слів інформатора видання, 68-річна Сарандон уже має нового фаворита, молодого боксера. Проте роман Джонатана з Мариною, котру вона особисто знає, зачепив актрису за живе.

"Джонатан зробив Сьюзан дуже боляче", - зазначило джерело.

Нагадаємо, цієї весни, після 5 років стосунків, Сарандон та Бріклін буцімто розлучилися, але влітку їх знову почали бачити разом. Зокрема це було на відкритті художньої галереї, причому Сьюзан називала Джонатана своїм бойфрендом.

"Вони знову проводили час разом, а тоді він полетів до Парижа, щоби тусуватися з Мариною", - повідомив співрозмовник видання.

Між іншим, наскільки стало відомо виданню, Марина Пікассо продала кілька картин свого діда на суму близько 300 мільйонів доларів.

До слова, в житті Сьюзан Сарандон нещодавно сталася ще одна гірка подія. Її донька, актриса Єва Амуррі, втратила ненароджену дитину. Вагітність завмерла на 9-му тижні, написала Амуррі в своєму блозі. Як відомо, в 2014-му році Сарандон уперше стала бабусею - Єва народила доньку Марлоу.

Фото з Instagram Сьюзан Сарандон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів