Боярський пожартував про самогубство через заборону в’їзду в Україну

31 серпня 2015, 17:56

Російський актор Михайло Боярський пожартував у відповідь на новину про те, що його ім'я занесено до списку заборонених росіян, складеного СБУ.

Артист заявив, що не зможе жити без України та подумує про самогубство, пише "Русская служба новостей".

"Я не можу уявити собі подальше життя без поїздки в Україну. У мене в склянці миш'як, на столі авторучка і аркуш. Зараз я напишу: "У моїй смерті прошу нікого не звинувачувати" - і покінчу життя самогубством", - пожартував Боярський.

Після цього актор додав, що заборона відвідування України його абсолютно не хвилює.


Боярський намагався пожартувати, але вийшло не дуже

Також своїми думками щодо списку СБУ поділився його фігурант продюсер Йосиф Пригожин.

"Ну і добре, я дуже радий, спасибі СБУ. Правда, мені важко собі уявити, що я чи Валерія можемо нести загрозу для цілісності України", - цитує Пригожина "Super.ru".

"Ми взагалі не збиралися їхати туди! Ситуація як у приказці: дурні люди звинувачують всіх, розумні - себе, а мудрі - взагалі нікого не звинувачують. Що стосується цих списків, так на паркані теж щось написано. Для мене те, що вони пишуть, - це дитячий садок", - заявив він.

Валерія, Пригожин та Расторгуєв - усі у списку СБУ

"У цій історії найсумніше, що я в Україні сирників не поїм - вони там найсмачніші! Решта мене не засмучує", - додав Пригожин.

Нагадаємо, СБУ заборонила в'їзд на територію України 16-м росіянам, серед яких більшість - це зірки шоу-бізнесу та кіно.

Фото з сайту Боярського та з Instagram Пригожина

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів