Міддлтон помирилася з королевою?

2 вересня 2015, 13:58

Дружина британського принца Вільяма Кетрін Міддлтон, схоже, налагоджує стосунки з королевою Єлизаветою ІІ, яка виганяла її з декрету.

Кейт разом з чоловіком взялися допомогти монарху відсвяткувати черговий ювілей перебування на престолі, повідомляє "The Daily Mail".

Днями відзначатимуть своєрідний рекорд правління Єлизавети ІІ - рівно на рік довше, ніж її прабабця королева Вікторія. Це станеться після 10-го вересня, а до цього часу рекордсменкою ще вважається саме королева Вікторія.

Вільям і Кейт допоможуть королеві влаштувати святкову вечерю для родичів та найближчих друзів. І відбуватиметься це не в Лондоні, а в улюбленому маєтку Єлизавети ІІ в Шотландії - у Балморалі.


Міддлтон знову допомагає королеві

До слова, принца Чарльза на святі не буде. Він саме поїде на інший урочистий захід.

Як відзначають британські ЗМІ, візит Міддлтон у Балморал стане її першим офіційним виходом в люди за останні кілька місяців.

Нагадаємо, свого часу між Кейт та Єлизаветою ІІ пробігла чорна кішка. Монарх була проти того, аби Міддлтон приділяла занадто багато часу сім'ї та дітям.

Королева буцімто гнала дружину Вільяма з декрету чи не одразу після народження другої дитини. На думку Єлизавети ІІ Кейт має більше з'являтися на різних публічних заходах.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів