Мілонов заявив про перемогу над геями

3 вересня 2015, 13:55

Пітерський депутат-гомофоб Віталій Мілонов оголосив перемогу над сексуальними меншинами.

Чиновник заявив, що представники Санкт-Петербурзької ЛГБТ-спільноти пригнічені і залишають Росію. Про це Мілонов розповів в інтерв'ю "Російській службі новин".

"Практично всіх геїв вижили. Вони всі виїхали до Європи. У нас було кілька тих, хто активно заохочував. Один виїхав до Ізраїлю, інша в Іспанію, третій ще кудись. Я на карті світу розставляю прапорці - хто далі полетить", - запевнив депутат.

Як відомо, 1-го вересня Мілонов запропонував ввести кримінальну відповідальність для модераторів і передплатників гей-паблік в соціальних мережах. Адміністраторів депутат пропонує ув'язнювати на 20 років, а передплатників - на п'ять.


Мілонов упевнений, що вигнав усіх геїв з Пітера

"Більшість народу підтримає поправки двома руками. Закрити і не давати публічного простору творцям паблік, в яких пропагується збочений спосіб життя", - підкреслив Мілонов.

Мілонов відомий провокаційними заявами та ініціативами. Зокрема, він є автором закону про заборону гей-пропаганди. У популяризації гомосексуалізму депутат звинувачував співачок Мадонну і Lady Gaga. Також Мілонов хотів зобов'язати вчителів і лікарів проходити тести на педофілію.

Фото "Фонтанка.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів