Шнур: Раніше Росія дрейфувала в сторону Європи, а тепер в пі*ду

3 вересня 2015, 16:09

Російський музикант Сергій Шнуров на сцені поводиться епатажно, а от політичні погляди висловлює обережно і дуже виважено.

Артист каже, що не ходить на вибори, не хоче розбиратись у конфлікті на Донбасі і не їздить в Україну, щоб це не розцінили як політичний жест. Хоча Шнур й не приховує, що його рідна Росія дрейфує кудись "у пі*ду"

"Відмовляюся (їхати в Україну). Тому що зараз це буде сприйматися як політичний жест. Тому що почнуться розмови. Тому що там буде прес-конференція. Адже мене будуть мучити політичними питаннями", - заявив Шнур в інтерв'ю "Радио Свобода".

"Мені доведеться в цьому розбиратися, а я не хочу, мені це не потрібно", - додав рокер.


Шнур не хочу разбираться в політичній ситуації

Водночас Сергій запевняє, що таки має позицію, щодо нинішньої політичної ситуації:

"І ця позиція дуже проста: і це теж мине, це не назавжди, ці люди не назавжди, конфлікт не назавжди, все це… Якщо на кожну таку штуку звертати увагу... Мені 42 роки. Я жив в іншій країні: з іншими грошима, з іншими цінностями, і якби я щиро вірив у всю ту *****, про яку мені щоразу говорили, я б збожеволів. Чому я зараз повинен ставитися до того, що говорять, всерйоз? Я знаю, що треба триматися подалі від усієї цієї *****".

Шнуров також запевнив, що не засуджує співачку Земфіру, яка піднімала прапор України. Але сам він не стане розмахувати чужим стягом за жодних умов.

Наостанок лідер "Рубля" поділився міркуваннями про те, куди ж нині котиться Росія.

"Напрямок руху змінився в Росії. Якщо на початку 2000-х ми якось плавно дрейфували в сторону Європи, то тепер ми плавно дрейфуємо у зворотній бік. Але не думаю, що в сторону Китаю", - почав Сергій.

"Кудись між. В пі*ду, напевно. Кудись у той степ, де зовсім темно і вогко. Туди дрейфуємо", - додав Шнуров.

Нагадаємо, нещодавно Шнур порівняв патріотизм зі спортивним костюмом.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів