У Лорак прокоментували законопроект про позбавлення її звання Народної

5 вересня 2015, 10:17

Прес-служба співачки Ані Лорак нарешті прокоментувала законопроект депутата Івана Мельничука, який пропонує позбавити деяких артистів звання Народних, зокрема і Кароліну.

Заяву представників співачки оприлюднила "Комсомольська правда в Україні".

"Останнім часом багато людей, у тому числі і політики, звертаються до імені Ані Лорак та інших артистів з метою залучення уваги до своїх персон. Часто це відбувається перед прийняттям "непопулярних" законів. Наприклад, підвищення тарифів, скорочення соціальних програм і тощо", - йдеться у заяві.

Сама Лорак нічого не сказала з цього приводу - довірилася прес-службі

"Зараз ми живемо в умовах світової кризи, всім дуже важко. А замість того, щоб проводити економічні та соціальні реформи, хтось вирішив боротися з артистами, відволікаючи увагу суспільства від справді важливих проблем. Те, що це цькування Ані Лорак очевидно вже давно. І дуже шкода, що наше суспільство все ще піддається на проплачені провокації", - зазначають представники Лорак.


"З вуст Ані Лорак ніколи не звучали антиукраїнські заклики. На всіх концертах звучать пісні українською, російською та англійською мовами, квитки на концерти продаються, шанувальників стає все більше і більше. Незабаром співачка виступить у World Trade Centre - це одна з найбільших майданчиків в Дубай, заплановані концерти в Європі та Америці. Хіба це не говорить про популяризацію України у світі?" - запитують речники Кароліни.

"Жителі нашої країни вже проголосували, коли 8000 чоловік, всупереч недоброзичливцям, прийшли на концерт народної, а не політичної співачки. Хіба комусь стане легше, якщо у світі перестане звучати пісня?" - йдеться у заяві.

Фото з Instagram Лорак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів