Бейонсе скоро оголосить про розлучення?

10 вересня 2015, 17:37

Американській співачці Бейонсе та реперові Jay-Z ЗМІ уже вкотре віщують розлучення.

Подейкують, артистка втомилася від чоловікової невірності і вже скоро офіційно оголосить, що їхньому 7-річному шлюбові кінець.

Про це повідомляє "Radar Online" з посиланням на "In Touch".

"Усе вмерло. Бей остогидло вдавати щастя, з неї досить", - засвідчив інформатор.


Співрозмовник видання звертає увагу на те, що за останні півтора року Бейонсе не дала жодного інтерв’ю про своє особисте життя.

"Таке враження, що вона замкнулася і не бажає, щоби її питали про шлюб або про те, чому вони з Джеєм не народили ще одну дитину після Блю Айві. Але в особистому спілкуванні вона вже сказала друзям та рідним, що її життя рухається вперед. Скоро вона публічно оголосить, що її шлюбу кінець", - запевнило джерело.

За його словами, чутки про те, що Jay-Z невірний дружині, ходили роками. Зокрема йому приписували романи зі співачками Ріанною та Ритою Орою.

До того ж, кілька місяців тому Бейонсе виявила в його телефоні повідомлення, які вказували на флірт продюсера з однією з його протеже.

Коли Jay-Z попросив дружину піти з ним на церемонію "VMA", щоби "продемонструвати публіці їхню солідарність", Бей вивалила на нього все, що було в неї на думці. Між тим чоловік на підозри дружини лише крутив пальцем коло скроні, але відмовився показати їй свого телефона.

"Він почав на неї кричати, це тривало хвилин 20, доки Бейонсе не зібрала себе докупи та не попередила Jay, що він не з тією жінкою зв’язався. Вона взяла свою торбу та пішла", - розповів інформатор.

Зі слів джерела, наразі Бейонсе вибудовує подальшу стратегію поведінки на публіці й налаштована сповна "розіграти карту жертви".

Що ж стосується спільної з Jay-Z донечки, співачка розуміє, що дитині потрібен батько, але водночас не бажає, щоби Блю Айві росла в такій самій атмосфері, як свого часу вона сама. Бейонсе налаштована боротися за опіку над дитиною, але дозволить батькові з нею бачитися.

Нагадаємо, чутки про розлучення Бейонсе ходили й торік, а потім її батько та колишній менеджер заявив, що то був лише комерційний трюк.

Фото з Instagram Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів