Експерт із мови тіла: Бейонсе й Jay-Z брешуть. ФОТО

16 вересня 2015, 10:59

Здавалося, нехороші чутки про неминуче розлучення зіркової пари, Бейонсе та Jay-Z мали б пригасити свіжі світлини з їхнього відпочинку – з поцілунками та обіймами.

Але експерт із мови тіла запевняє: фотографії нещирі, це подружжя нещасне.

Про це пише "Radar Online".

Знімки, на яких Бейонсе та Jay-Z разом, прокоментувала відомий експерт із мови тіла та комунікацій, доктор Ліліан Гласс.

"Певно, це найочевидніше повністю постановочне їхнє фото", - сказала вона про світлину, де пара цілується.

 Бейонсе та Jay-Z лише вдають кохання?

"Поцілунок дуже фальшивий, бо коли ти справді когось цілуєш, твоя голова більше схиляється вбік, що демонструє близькість та пристрасть. А ці двоє стараються, щоби їхні обличчя повністю були в кадрі. А ще гляньте на вираз обличчя Jay-Z. Він відверто нещасливий", - запевнила експерт.

На думку Гласс, між  Бейонсе та її чоловіком на фотографіях надто велика дистанція. А ще вони не дивляться одне на одного.

"Крім цього, його рука лежить на її стегні, але долоня пряма, не зігнута "чашечкою". Кохану жінку тримають не так", - наголосила Гласс.

"Коли вони цілуються, дивіться, як Бейонсе тягнеться до нього, а він до неї – ні. Вона стала на пальчики, щоби його поцілувати, а він не нахилився їй назустріч. Це – нехороший сигнал", - пояснила вона.

Експерт із мови тіла стверджує, що ця парочка бреше

Зі слів експерта з мови тіла, коли Jay-Z обіймає дружину, його великий палець спрямований догори, а це свідчить про відсутність близькості та зв’язку в цій парі. Він ніби тримає Бейонсе на відстані, навіть відштовхує, додала Гласс.

Нагадаємо, подейкують, розлучення Бейонсе та Jay-Z – справа вже вирішена, і скоро зіркова пара оголосить про це офіційно. Як відомо, артисти одружилися в 2008-му. Їхній єдиній доньці Блю Айві 3 роки.

До слова, проти Бейонсе нещодавно подали судовий позов, пише видання. Позивачка, така собі Чірін Джонс стверджує, що артистка вкрала її пісні, а саме "Sweet Dreams", "Irreplaceable" та "Listen". Насправді ж, запевняє жінка, це вона їх склала, коли була в церкві. Тому Джонс вимагає від Бей відшкодування в розмірі 10 мільйярдів доларів. Із такої ж причини вона позивається до співачок Ріанни, Мерайї Кері та Карлі Рей Джепсен, а ще хоче, щоби її визнали власницею торгівельного центру "Barclays".

Як відомо, до Бейонсе вже не вперше позиваються, так би мовити, ексцентричні люди. Торік, наприклад, одна жіночка стверджувала, що вона - біологічна мати Блю Айві та вимагала проведення тесту ДНК.

Прінтскрін із сайту "Radar Online"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів