Папа Римський записав поп-рок-альбом

28 вересня 2015, 11:08

Папа Римський Франциск випустить поп-рок-платівку.

Альбом під назвою "Wake Up!" з'явиться на полицях музичних крамниць 27-го листопада, повідомляє "Ace Showbiz" з посиланням на "Rolling Stone".

На диску Папи буде 11 треків із християнськими текстами та уривками з найбільш зворушливих промов Папи на декількох мовах.

Папа Франциск записав платівку

Музику для дебютної платівки понтифіка написали Дон Джуліо Нерон і Тоні Пагліука з рок-групи "Le Orme".


"Протягом багатьох років, я був продюсером і художнім керівником альбомів Пап. Я мав честь працювати з Іоанном Павлом II, Бенедиктом XVI, а тепер із Франциском", - розповів Нерон.

Альбом "Wake Up!" вже доступний для попереднього замовлення на "iTunes". Частина прибутків від продажу платівки піде до "Фонду підтримки біженців".

Як відомо, наразі Папа Римвський перебуває з візитом у США. Під час параду на честь понтифіка одна мареиканська родина зуміла потішити Папу, повідомляють "ABC News".

Батьки вдягнули свою донечку Квін у міні-копію капелюха понтифіка, а мати тримала немовля попереду себе так, аби його міг побачити Папа Франциск. Відео того, як головний католик відреагував на малечу підкорило Інтернет.

Pope Francis Meets Baby Pope: Action News viewer Daniel Madden has quite a story to tell and so will his daughter...when she learns how to talk. #PopeinPhilly --> http://6abc.cm/1OZek66

Posted by 6abc Action News on 26 сентября 2015 г.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів