Удова та діти Робіна Вільямса припинили судову війну

3 жовтня 2015, 11:27

Удова та троє дітей американського актора Робіна Вільямса вирішили покласти край війні за його спадок, що точилася майже рік.

Дружина кінозірки, який через депресію скоїв самогубство влітку 2014-го року, відмовилася від офіційних претензій. Сторонам вдалося домовитися поза судом.

Про це повідомляє "People".

"Я зможу жити спокійно, знаючи, що волевиявлення мого чоловіка були здійснені", - сказала вдова, Сьюзан, у своїй офіційній заяві.


Адвокат трьох дітей актора, Закарі, Зельди і Коді, зазначила, що вони раді, що все позаду.

Робін Вільямс із донькою Зельдою. Актор виклав це фото в Instagram незадовго до своєї смерті

Повний вміст угоди між ними та Сьюзан Вільямс не розголошується. Але зі слів представників удови, їй буде дозволено забрати собі деякі особливо дорогі для неї речі – весільні подарунки, годинник, який часто надягав Робін, мотоцикл, який вони придбали під час весільної подорожі, дещо з одягу покійного чоловіка.

Дітям, зокрема, лишиться решта мотоциклів із чималої колекції батька, понад 85 годинників та інші речі, зокрема винагороди Вільямса.

Статки покійного актора оцінюються в 100 мільйонів доларів, і Сьюзан одержить частку, якої вистачить на те, щоби вона дожила решту свого життя в їхній спільній оселі.

"Я відчуваю, ніби Робінів голос почули, і тепер я можу тужити за ним у домі, де ми жили разом. Хоча було боляче, коли з нашої оселі вивозилися вантажівки його майна – я зберігатиму деякі сентиментальні речі, котрі для мене дуже важливі. Я дякую за це Богові", - поділилася Сьюзан.

Як відомо, Закарі – син Робіна Вільямса від першого шлюбу, Зельда і Коді – від другого. Зі Сьюзан актор побрався в 2011-му році.

Нагадаємо, діти Вільямса винуватили мачуху в тім, що вона недогледіла їхнього батька.

Фото з Instagram Робіна Вільямса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів