МакКартні випустив ремікс свого дуету з Джексоном. ВІДЕО

7 жовтня 2015, 10:43

Британський музикант Пол МакКартні вирішив дати друге життя синглові "Say Say Say", котрий вони з покійним поп-королем Майклом Джексоном записали в 1983-му році.

На своїй сторінці в Facebook екс-"бітл" представив ремікс пісні та новий відеокліп.

Paul McCartney and Michael Jackson - '#SaySaySay [2015 Remix]'Song taken from 'Pipes of Peace 2015 Remaster' - in stores nowVideo directed by Ryan Heffington#PaulMcCartney #MichaelJackson #PipesOfPeace

Posted by Paul McCartney on 6 октября 2015 г.

Як розповів музичний інженер Стів Орчард, що працював над новою версією сингла, МакКартні згадав, що з 1980-х у нього лишилися два невикористаних записи головної партії пісні – його та Джексонів.

Тож автори реміксу дали композиції нове звучання, тепер у ній домінує голос Майкла Джексона. Про це пише "Ace Showbiz" із посиланням на офіційний сайт Пола МакКартні.

"Він подзвонив мені, і я не повірив, що то він", - згадував свого часу сер Пол про те, як народився їхній з Джексоном дует.

"Тож я спитав: "Хто це?" Він сказав: "Майкл." "Ви впевнені, що… Який ще Майкл?!"… Ми посміялися з цього, і він сказав: "Так, я би хотів приїхати і щось із тобою написати", а я відповів, що це буде прекрасно", - розповів МакКартні.

Їхній сингл вийшов восени 1983-го року та одразу злетів на верхівки чартів багатьох країн. Як пише англомовна Вікіпедія, журнал "Billboard" проголосив "Say Say Say" 40-м із найвидатніших хітів усіх часів.

Між іншим, в оригінальній версії кліпу знялася покійна дружина МакКартні, Лінда та сестра Джексона Латойя.

Відео з Facebook Пола МакКартні та з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів