Лідер "Limp Bizkit" хоче переїхати до Криму і потоваришувати з Путіним

8 жовтня 2015, 10:03

Фронтмен американського рок-гурту "Limp Bizkit" Фред Дарст попросився жити в окупованому Криму.

Чолов'яга направив до так званої адміністрації півострова листа, в якому висловив готовність стати "частиною великого майбутнього Криму і Росії", якщо йому видадуть російський паспорт, пишуть "Известия".

"За підтримки уряду моя робота в Криму могла б привести до чудових результатів. Я зніматиму успішні фільми і серіали в Криму, ці ТВ-продукти стануть відомі по всьому світу і виведуть Росію на дуже високий рівень в цьому бізнесі", - впевнений Дарст.

Лідер "Limp Bizkit" раптово полюбив Росію

Він додав, що хоче створити на окупованій території кіностудію та кінофестиваль.

"Ці бренди (кінофестиваль і кіностудія) притягнуть до Криму і Росії неймовірну увагу світової спільноти. Я хочу стати першим американцем, який дійсно це зробить в Росії", - написав музикант.

Окрім цього Фред замахнувся на дружбу із російським президентом Володимиром Путіним.

"Я думаю, що я міг би стати другом президента Путіна. Упевнений у цьому. Я думаю, що президент Путін дізнається, що я за людина, подивившись мені в очі, і зрозуміє, що у нього є союзник, який допоможе в багатьох речах", - пафосно написав Дарст.

"Я впевнений, що ми можемо зробити багато важливих справ разом і це допоможе Росії і допоможе людям по всьому світу зрозуміти, що Путін - "відмінний хлопець" з чіткими моральними принципами і хороша людина", - додав він.

Дружина Дарста Ксенія - кримчанка

За словами так званого міністра курортів і туризму окупованого Криму Сергія Стрельбицького, в адміністрації вже чекають на Дарста, з метою обговорення деталей спільної роботи і розвитку бренду.

До слова, американський музикант дізнався про Крим від своєї дружини, Ксенії Берязіної, яка народилася на півострові. За словами Дарста, вона навчає його російській мові і вже прищепила любов до борщу.

Нагадаємо, у вересні Фред Дарст уже заявляв, що мріє отримати російське громадянство.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів