Шерон Озборн шпигує за сусідами

9 жовтня 2015, 16:34

Британська телеведуча та дружина рокера Шерон Озборн розповіла своє миле хобі - шпигувати за сусідами за допомогою сучасних технологій.

А ще 62-річна зірка зізналася, що люди ображаються на неї, бо вона категорична та гостроязика.

Про це Озборн говорила в одному з радіошоу, пише "Contact Music".

"Оззі купив дрон, і ми запускаємо його та шпигуємо в сусідських садках, бачимо, що вони всі поробляють", - зі сміхом оголосила Шерон.


Також Озборн запевнила, що ніколи не намагається спеціально когось образити, просто у неї на все є своя точка зору, і ніхто не змусить її мовчати.

"Багато хто не любить категоричних людей, вони б воліли, щоби ти зберігала нейтралітет замість того, щоби мати чітку позицію відносно чогось. Я це розумію, але це не означає, що я триматиму рота на замку – не триматиму!", - оголосила Шерон.

"Я завжди була дуже категорична. Я не хочу ображати людей, мені не приносить задоволення те, що я ставлю людей в незручне становище або виявляю неповагу, але якщо мене питають, я відповім", - додала вона.

Нагадаємо, найвідоміші "хіти", котрі публічно видавала в останні роки Шерон Озборн, це, зокрема, заява про те, що треба відшльопати Джастіна Бібера та відтяти члена Арнольдові Шварценеггеру.

Іще зірка жартувала про оральний секс із принцом Чарльзом, а своєму чоловікові Оззі Озборну погрожувала дати такого копняка, її ногу з його дупи доведеться витягати медикам.

Фото з Instagram Шерон Озборн

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів