Крістен Стюарт покинула коханку?

12 жовтня 2015, 12:29

Американській актрисі Крістен Стюарт лише нещодавно приписали лесбійське весілля, а тепер вже кажуть, що закохані розбіглися.

Про те що, що зірка "Сутінок" та її кохана Алісія Каргайл більше не разом, повідомляє "Radar Online".

Як виявилося, пара розлучилася ще кілька місяців тому, але тільки зараз про це стало відомо. Джерело, наближене до Стюарт, розповіло, що рішення дівчат залишитися друзями було обопільним.

"Вони разом прийшли до цього рішення. У Крістен зараз багато роботи і немає часу на особисте життя. вони дуже любили один одного і зараз люблять, але Алісія просто втомилася бути жертвою божевільного графіка Крістен", - зауважив інформатор.

Стюарт з коханою розбіглися?

"Вони прийшли до думки, що повинні розлучитися, незважаючи на те, що дуже підходили одне одному. Так просто сталося, що вони зустрілися не в той час", - додав він.

Чутки про лесбійські стосунки Стюарт з'явилися ще у 2013-му році.

А на початку літа мама Крістен Джулз розповіла про дівчину доньки. Щоправда потім вона заявила, що слова були вирвані з контексту, що насправді вона говорила про боротьбу за права геїв і, окремо, про те, що Каргайл – прекрасна дівчина. Та журналісти запевнили, що мають аудіозапис розмови, і мама Стюарт сказала саме те, що сказала.

У вересні ж з'явилася інформація, що Крістен і Алісія узаконили свої стосунки, отримавши шлюбну ліцензію.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів