Вікторія Бекхем погладшає заради чоловіка?

12 жовтня 2015, 14:35

Подейкують, британська дизайнерка Вікторія Бекхем, котра ще за часів "Spice Girls" рішуче розпрощалася з круглими щічками, знову набере вагу.

На такий подвиг красуня зважилася заради чоловіка Девіда, котрого вже лякає жінчина надмірна худорлявість.

Про це повідомляє журнал "OK!".

"Вона надто себе заганяє та нещодавно втратила дуже помітні 5 фунтів (2,3 кілограма)", - засвідчило джерело.


За словами інформатора, Вікторія вже й сама бачить, що надто кістлява, коли має нульовий розмір одягу, і хоче зробити свою фігуру сексуальнішою.

Вікторія Бекхем вирішила набрати вагу?

Між тим чутки, що Бекхем страждає на якийсь розлад харчової поведінки, з'являлися вже давно. Але в своїх інтерв’ю Вікторія наполягала, що її фігура – продукт сили волі та залізної самодисципліни.

"Я вважаю, що є велика різниця між тим, у кого розлад харчової поведінки, і тим, хто тримає під контролем, що їсть. Велика різниця, і, звісно, інколи я десь виходжу та їм, що мені подобається. Але, так, я намагаюся бути дисциплінованою щодо того, що я їм", - заявила вона в 2006-му році.

Зі слів Вікторії, основу її раціону складають риба та овочі. Але тепер, якщо вірити джерелам, зірка почала налягати на вуглеводи. Також Бекхем почала працювати з зірковою фітнес-тренеркою Трейсі Андерсон, щоби "наростити" сексуальні форми.

Нагадаємо, також Вікторія взялася зводити зі свого тіла татуювання, зокрема ліквідує напис на спині, який колись зробила на честь коханого.

Фото з Instagram Вікторії Бекхем

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів