Серіал за участю Охлобистіна просять перевірити на гей-пропаганду

12 жовтня 2015, 17:27

Російський серіал "Інтерни", де одну з головних ролей грає актор-гомофоб Іван Охлобистін, вимагають перевірити на гей-пропаганду.

З відповідною вимогою виступив депутат московського муніципального округу Якименка від фракції "Справедливая Россия" Дмитро Захаров, повідомляє "Лента.ру".

Своє звернення чиновник направив у Роскомнадзор, а текст листа опублікував у своєму Twitter.

У заяві Захаров звернув увагу інспекторів на дві серії з останнього сезону "Інтернів". За його словами, в них стверджується, що "здорове неприйняття гомосексуальних шлюбів є гомофобією та чимось неправильним" і "усиновлення дітей гомосексуалістами - це нормально".


Серіал з Охлобистіним розгнівав гомофобів?

Депутат вважає, що зміст серій суперечить російському законодавству.

Захаров також підкреслює, що в цих двох епізодах один з героїв - Філ Річардс, що захищає гомосексуальні шлюби - зображений позитивно.

"До інших серій, де присутній персонаж Філ Річардс, претензій немає, так як в них гомосексуалізм виставляється в правильному світлі - як відхилення і привід для жартів і підколів", - пише парламентарій.

Він зажадав зняти зазначені серії з ефіру і винести попередження керівництву телеканалу, який транслює "Інтернів".

Нагадаємо, раніше Іван Охлобистін зізнався, що "камінг-аут" його друга - актора Одіна Байрона, який зіграв інтерна Філа Річардса, змусив його "битися головою об стінку".

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів