Макаревич знайшов пояснення, чому Росія весь час воює

13 жовтня 2015, 10:47

Російський співак Андрія Макаревич не шкодує, що підтримав Україну, а постійне бажання Володимира Путіна воювати є ніщо інше, як спосіб утримати владу.

Про це лідер "Машины времени" заявив у відвертому інтерв'ю "Радио Свободе".

"Я думаю, що війна - це один з перевірених способів утримати владу. На жаль. Інших причин я не бачу", - зазначив артист.

Макаревич, який один з небагатьох російських митців став на бік України в конфлікті з Росією, не шкодує про це. Навпаки, музикант вважає, що інакше просто не міг би вчинити.

"Тому що я відчував, що якщо сидітиму і мовчати в ганчірочку, то я буду лайном просто. Я все життя залишав за собою розкіш мати право доносити свою думку до тих, кому це цікаво. І я не вважаю це лізти в пляшку або кудись ще. Це стан абсолютно нормальної людини. Чого і вам бажаю. Тому почуваюся я дуже добре", - зазначив він.

Макаревич розповів, чому, на його думку, Росія весь час воює. На фото музикант із сином

І навіть те, що музикант постраждав через свою проукраїнську позицію, його мало хвилює.

"Що я втратив? Не зіграв десять концертів? Я їх ще зіграю. Горезвісні телеефіри я втратив? Та й пішли вони в дупу ці ефіри. Що мені з них? Є кнопочка на телевізорі: взяв і вимкнув", - заявив Макаревич

Також лідер "Машины времени" поділився своїми поглядами на розвиток Росії, але обмовився, що ризикує не дожити до тих змін, якими марить.

"Росія просто повинна бути вільною. Вона повинна бути розвиненою. Вона повинна мати гарну освіту, передову науку і промисловість. І ще незалежний суд. І нічого більше не треба", - вважає музикант.

Нагадаємо, нещодавно Андрій Макаревич зняв спільний кліп із українським гуртом "Гайдамаки".

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів