"The Prodigy" намагалися затримати в аеропорту Санкт-Петербурга

13 жовтня 2015, 13:43

Лідеру британського гурту "The Prodigy" Кіту Флінту приписали проблеми зі співробітниками санкт-петербурзького аеропорту.

За повідомленнями деяких російських ЗМІ, артист загубив паспорт, через що його виліт з північної столиці Росії затримали. Але пізніше організатори виступу гурту спростували цю інформацію, пише "Интерфакс".

Щоправда, деякі проблеми в аеропорту у музикантів "The Prodigy" таки були. Причиною плутанини став невеликий інцидент при перевірці документів у технічного співробітника.

"Кіт Флінт полетів своїм рейсом з Пулково о 15:00. Повідомлення в ЗМІ про зворотне - це наслідок невеликого непорозуміння з одним з технічних співробітників команди. Він загубив паспорт у власних кишенях і досить довго його шукав. Але паспорт був знайдений, і група в повному складі благополучно вилетіла", - сказав співрозмовник агентства.


"The Prodigy" отримали матрьошок у подарунок і таки мали проблеми в пітерському аеропорту

Раніше ж представник аеропорту заявив журналістам, що лідера "The Prodigy" не пустили на рейс.

"Він в'їхав у Петербург по російській візі як громадянин Великобританії. При виїзді в аеропорту він не зміг пред'явити британський паспорт і чинну візу. Він спробував виїхати за паспортом громадянина Ірландії, проте відповідної візи не мав, тому його не пропустили на рейс", - пояснював співрозмовник.

Як відомо, днями "The Prodigy" відіграли концерт у "Льодовому палаці" Санкт-Петербурга.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів