Харрісон Форд уперше розповів про авіакатастрофу

30 жовтня 2015, 11:03

73-річний американський актор Харрісон Форд уперше поділився спогадами про аварію свого літака, що сталася сім місяців тому.

Кінозірка, котрий відбувся переламами та менш ніж за три місяці після катастрофи повернувся за штурвал, розповів про ту страшну пригоду в одному з ток-шоу. Між іншим, у костюмі хотдога.

Про це пише "People".

Незвичне вбрання Форд обрав, бо епізод ток-шоу присвячений Хелловіну. Світлину Форда-сосиски ведучий Джиммі Кіммел показав у своєму Instagram. Але говорив актор, зокрема, про дуже серйозні речі. Він пригадав авіакатастрофу, котра мало не забрала його життя.


"Я пам’ятаю, як двигун зупинився, цю частину пам’ятаю дуже добре. А потім пам’ятаю диспетчерську башту, пам’ятаю їхні вказівки. Вони порадили, щоби я сідав звичайним маршрутом, а я знав, що не зможу цього зробити, то ж сказав "ні". Оце останнє, що я насправді пам'ятаю, наступний спогад – вже за 5 днів по тому", - розповів Харрісон, чий літак упав на полі для гольфу.

Актор пояснив, що через аварію страждає на ретроградну амнезію. Як пояснили Форду лікарі, в нього немає доступу до спогадів про події, що відбувалися перед безпосередньо перед катастрофою.

На запитання Кіммела, чи не було в нього відчуття, що він потрапив у фільм, Форд відказав: "То було не кіно".

Нагадаємо, Харрісон Форд знову зіграє одного з найвідоміших своїх кіногероїв – безстрашного археолога та шукача пригод Індіану Джонса.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів