Паттінсон проведе медовий місяць на японському острові?

30 жовтня 2015, 16:39

Актор Роберт Паттінсон та його наречена Талія Барнет, вона ж співачка FKA Twigs, ніяк не можуть знайти час на весілля. Але це не заважає парочці мріяти про медовий місяць.

Принаймні про це кажуть джерела з оточення зірок, яких цитує "Hollywood Life".

Кілька місяців тому з'явилися чутки, що Паттінсон і Барнет відклали весілля. Тоді ж у ЗМІ почали перейматися про те, може пара взагалі скасувала церемонію і розбіглася. Та інформатори з оточення Роба кажуть, що все у нього й коханої добре.

"Роб і Талія мають деякі проблеми через свої напружені графіки. Але вони не скасовували весілля. Зовсім ні", - запевнило джерело.

Паттінсон ще не одружився, а вже весь у медовому місяці

"Просто це не на верхівці їхнього списку пріоритетів зараз і жоден з них не хоче у поспіху йти до вівтаря", - додав інформатор.

Друзі актора й співачки кажуть, що ті вже активно обговорюють свій майбутній медовий місяць.

"Вони насправді з нетерпінням чекають свого медового місяця. І часто це є темою розмови: про всі екзотичні місця, які вони можуть відвідати - від Мальдівських островів до найвіддаленішого і найромантичнішого острову в Японії під назвою Хонсю", - розповіло джерело.

Нагадаємо, Паттінсон і FKA Twigs заручилися на початку цього року, після шести місяців стосунків. А згодом з’явилися чутки, що закохані сваряться через славу.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів