Анджеліну Джолі нагородили за новаторство

5 листопада 2015, 18:02

Американська акторка Анджеліна Джолі отримала цьогорічну відзнаку видання "Wall Street Journal" за новаторство, її досягнення у Голлівуді та гуманітарну діяльність.

Новатором у галузі моди проголосили італійську дизайнерку Міуччу Прада.

Про це пише "Contact Music".

Винагороду Анджеліні вручав актор Роберт де Ніро. А у інтерв’ю журналові Джолі розказала про початок роботи в якості посла доброї волі ООН, а Бред Пітт – яка його дружина хоробра й рішуча.


"Це було тоді, коли про мене ходило багато пліток", - згадала Джолі 2001- й рік, коли вона отримала пропозицію стати послом доброї волі Управління Верховного комісара в справах біженців ООН.

"Я сказала їм, що не думаю, що вони усвідомлюють, на шо вони наражають організацію, що багато людей не бачать мене з такого боку, як вони, і що я думаю, це матиме негативні наслідки", - поділилася Джолі.

Але, на щастя, акторка передумала та прийняла ту пропозицію.

Бред Пітт похвалив свою дружину за відвагу, знову згадавши про операції, котрі вона зробила, щоби не захворіти на рік грудей та яєчників.

"Скажу вам ось що про її операції: коли рішення було пройняте, за два тижні по тому вона вже лежала на операційному столі. Ви маєте зрозуміти, вона – жінка, котра ніколи не знала, чи доживе вона до 40 років", - зазначив Пітт.

"Її стимул, її абсолютне значення для самої себе визначається тим, що вона може зробити протягом часу, який пробуде тут – для своїх дітей та для знедолених, для тих, хто страждає від несправедливості", - підкреслив актор.

Нагадаємо, в 2005-му році Джолі була вдостоєна гуманітарної премії ООН. А на початку року актриса відкрила в Лондоні освітній для жінок, що стали жертвами сексуального насильства в зонах бойових дій.

Фото з Instagram "WSJ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів