Гвен Стефані розказала про новий роман

7 листопада 2015, 10:21

Американська співачка Гвен Стефані розповіла, що її бойфренд Блейк Шелтон був одним із тих, хто дуже допоміг їй, коли вона переживала "трагедію" – розлучення з чоловіком.

Артистка уперше поговорила з журналістами про свій роман, але зізналася, що не хотіла, аби про нього знали.

Про це пише "ET Online".

"Він дуже класний хлопець, мушу сказати", - зізналася Гвен у радіоінтерв'ю.


"Було багато людей, що допомагали мені впоратися з цією трагедією. Є такі ключові люди, котрі скерували мене в правильному напрямку. Блейк дуже допоміг мені. Я не змінюю теми, це та сама тема, Фарелл (Вільямс) був мені ніби янгол-охоронець", - поділилася зірка.

Стефані запевнила, що воно з Шелтоном не хотіли, аби хтось знав про їхні стосунки, і не знає, хто цей секрет вибовкав.

"Ми про це не розповідали! Хтось це зробив. Ось де божевілля, хто про таке оголошує? Нащо б я це робила?", - заявила співачка.

Гвен Стефані розказала про нового хлопця

Дивно, що Гвен не в курсі, адже, нагадаємо, про її роман з Блейком Шелтоном сповістив громадськості її речник. А чутки про це ходили ще на початку осені.

А ще Стефані дала інтерв’ю журналові "InStyle", в якому розповіла про непростий останній рік свого шлюбу з Гевіном Россдейлом та незаплановану вагітність меншим сином.

Про це пише "Contact Music".

"Незапланована вагітність була таким дивом, завдяки їй я опинилася у цілком новій духовній точці. У той час я намагалася записувати більше музики з "No Doubt". А потім я завагітніла і подумала: "Окей, добре, що ж я тепер робитиму? Мені потрібні зміни. У мене так багато енергії", - пригадала Гвен.

Проте народження сина Аполло не покращило їхні з Гевіном стосунки. В їхній останній спільний рік Росдейл багато гастролював, а Стефані розривалася між дітьми та студією.

"Я не скажу, що під час створення цього альбому не було чудових моментів. Але було й таке, що я билася головою об стіну. Було багато труднощів", - зізналася вона.

Нагадаємо, в серпні Стефані та Росдейл оголосили, що розлучаються після 12 років шлюбу. Подейкують, за свою свободу співачка заплатить чималим шматком своїх статків.

Фото з Instagram Гвен Стефані

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів