Лоуренс у глянці: Бачили мене голу?

12 листопада 2015, 15:48

Американська акторка Дженніфер Лоуренс повідомила, що страшенно хоче заміж. А ще зірка зізналася, що спершу дуже засмутилася, коли її голі фото опинилися в Інтернеті, і навіть плакала.

Як вона ставиться до того інциденту тепер, Лоуренс розповіла в інтерв’ю "Vogue".

Зірка "Голодних ігор" знялася для його грудневого номеру. Зі слів Лоуренс, коли хакери вкрали та виклали в мережу її відверті світлини, їй було дуже боляче. І в тяжкий момент її втішило цуценятко.

"Але зараз я про це не згадую, поки хтось про це не заговорить. Ви бачили мене голу?", - поцікавилася вона.


"Я була надворі, плакала, а Піппі заскочила мені на коліна й почала злизувати мої сльози, і я кілька годин не могла спустити її на землю. Кілька годин. Я думала: "Що ж, ти точно зі мною", - пригадала Дженніфер.

У Лоуренс дуже напружений графік, але вона знаходить на зустрічі з друзями, серед яких є зіркова пара, Міла Куніс та Ештон Катчер.

"У мене є кілька друзів, котрі, хвалити Бога, живуть неподалік. І я потоваришувала з Мілою та Ештоном, вони живуть за два будинки… Вони чудові. Я ходжу до них без запрошення. Певно, я їм уже набридла", - поділилася Дженніфер.

Сама актриса вже теж дуже хоче завести сім'ю.

"Не можу дочекатися, коли вийду заміж. Я відчуваю, що як зустріну людину, з якою захочу провести решту мого життя, захочу, щоби він став батьком моїх дітей, що я точно не налажаю. Але я все ж не роблю на це великих ставок", - зазначила вона.

Нагадаємо, останнім бойфрендом Дженніфер був екс-чоловік Гвінет Пелтроу, фронтмен "Coldplay" Кріс Мартін. Подейкують, вони розійшлися через сильну зайнятість.

Фото з Instagram "Vogue"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів