Проти ВІЛ- інфікованого Чарлі Шина повстали екс-коханки

18 листопада 2015, 10:03

На американського актора Чарлі Шина, яка оголосив про свій ВІЛ-статус, схоже, чекає купа неприємностей.

Щонайменше шість колишніх коханок 50-річного артиста вже готують проти нього позови. Жінки звинувачують Шина у тому, що він не попередив їх про свою хворобу, повідомляє "TMZ".

Тож вже у найближчі 24 години екс-коханки звернуться до суду, вимагаючи визнати Чарлі винним в умисному заподіянні емоційної шкоди та шахрайстві.

За словами позивачок, вони мали як захищений так і не захищений секс із актором минулого місяця. І Шин ані слова не сказав, що він ВІЛ-позитивний. Хоча під час свого телезізнання чолов'яга запевнив, що інформував усіх своїх партнерок про це.


Чарлі Шина завалять позовами?

Джерела з оточення Чарлі кажуть, що за останні два роки у того було десь 200 сексуальних партнерок. Тож кількість жінок, які захочуть засудити артиста, скоріш за все, зростатиме чи не щодня.

Подейкують, навіть минулого тижня Шин спав із декількома жінками, не розповідаючи їм про свій ВІЛ-статус.

"Минулого тижня він мав секс з декількома жінками. Він не сказав їм, що він ВІЛ-позитивний. В нього був секс з сотнями жінок вже після встановлення діагнозу, але він не сказав жодній з них про це", - цитує інше джерело "Fox News".

Так собі Брі Олсон, яка жила з Шином в 2011-му році, поспілкувалася із журналістами. Жіночка підтвердила, що актор нічого не казав їй про свою небезпечну хворобу.

"Він ніколи не говорив мені нічого. Я була його подругою. Я жили з ним. Ми були разом. Ми займалися сексом майже щодня протягом року", - бідкається Олсон.

Нагадаємо, 17-го листопада Чарлі Шин оголосив, що хворий на ВІЛ. Про свій статус актор знає майже чотири роки.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів