"Левиця"Адель хоче народити ще

20 листопада 2015, 11:01

Британська співачка Адель заявила, що своїх близьких захищатиме мов левиця, а ще вона хоче подарувати 3-річному синові Анджело братика чи сестричку.

Також зірка зізналася, що жалкує, що писала пісні про своє колишнє кохання.

Про це вона розказала в одному з британських телешоу, пише "Contact Music".

"Я досі надолужую нестачу сну, але колись у нього буде брат чи сестра", - запевнила Адель.


"Я знала, що колись вернуся до роботи, і не хотіла, щоби між нами були якісь негаразди. Він змушує мене пишатися, він дав мені амбіції для цього альбому. Я хочу показати йому, що в мене вийшло зробити і чого добитися", - зазначила артистка.

Адель хоче ще одну дитину. Коли відіспиться

Адель, котра заприсяглася ніколи не писати пісень про сина, більше не буде писати їх і про своїх екс-коханців. Вона шкодує, що колись це робила.

"Я ними ображала почуття людей – тим, що була така чесна… Я думала: "Мені байдуже, ти ж мені розбив серце". Я (потім) погано через це почувалася", - зізналася співачка.

Зі слів Адель, з народженням їхнього з Саймоном Конекі первістка вона дуже змінилася.

"Тепер у мене є сім'я, і я – левиця, я хочу їх захистити. Материнство повністю мене змінило, у всіх можливих напрямках. Зі мною сталося дещо більше за мене саму. Я прагнула до цього, сама не знаючи", - поділилася зірка.

"В одній із моїх пісень є рядок про те, як я стала мамою: "Мені смішно, що ти – єдиний, кого я ніколи не шукала." Я палко бажала чогось і ніколи не знала, що це", - додала Адель.

Нагадаємо, раніше співачка зізналася, що не певна, що повернулася б на сцену, якби не Анджело.

Фото з Instagram Адель

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів