Адель розповіла про стосунки з синовим татом

23 листопада 2015, 11:45

Британська співачка Адель зізналася, що її стосунки з бойфрендом Саймоном Конекі прекрасні, наче якийсь голлівудський фільм.

Свого коханого зірка розхвалила в інтерв’ю одній із австралійських телепрограм, пише "US Magazine".

"У мене такі прекрасні стосунки, і він завжди поруч, він такий вірний, і тепер він справді частина мого серця, завдяки цьому я написала всі свої пісні, бо в мене є його кохання", - поділилася Адель.

"Я знаю, це пролунає так, ніби я намагаюся написати голлівудський фільм, але це лише завдяки йому і завдяки нашій дитині, завдяки тому, що в мене все добре", - додала співачка, котра все ж таки не збирається за Конекі заміж.


Зі слів зірки, вона для Саймона – понад усе, і йому подобається її новий альбом, проте до музичних стилів йому абсолютно байдуже.

Сама ж Адель усвідомила, що їй пора відійти від теми відчаю в своєї піснях, не триматися за старі спогади.

I woke up like this!

Фото опубликовано @adele Ноя 21 2015 в 8:52 PST

"Я – мама, я – кохана, я – друг і все решта. Я готова увійти до повністю нового розділу мого життя… Я подорослішала", - запевнила зірка.

Як відомо, альбом Адель "25", котрий вона присвятила дорослішанню, офіційно вийшов 20-го листопада, хоча за два дні до того його злили в мережу хакери.

До слова, сингл "Hello" пролунав із пащ героїв "Маппет-шоу", свинки Міс Піггі та жабки Керміта. Фрагмент чорно-білого кліпу можна побачити на "YouTube".

Нагадаємо, раніше інтернет-жартівники змусили Адель заспівати дуетом із Лайонелом Річі.

Фото з Instagram Адель, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів