"Pussy Riot" знімуть у кіно завдяки "сталевим яйцям"

25 листопада 2015, 10:22

Учасниці російського панк-гурту "Pussy Riot" знімуться в художньому фільмі – про корупцію, гангстерів та керований ними уряд.

Зйомки картини, що має назву "В пошуках клептократії", проходять у Болгарії, а ще в Росії та США.

Про це пише "Contact Music" з посиланням на Broadwayworld.com.

Як зізнався один із режисерів картини Кевін Бут, для нього, як для колишнього професійного рокера, російські рок-гурти раніше здавалися якимсь жартом. Проте змусити його змінити ставлення до них змусив документальний фільм про "Pussy Riot".


"Щоби зробити те, що зробив цей російський панк-гурт, потрібні були сталеві яйця", - запевнив Бут.

"Pussy Riot" продовжать свою кінокар'єру

"Коли лідер "Pussy Riot" Надія Толоконнікова прийняла наше запрошення приїхати в Болгарію, ми зрозуміли, що в нас є шанс створити щось особливе", - запевнив він.

Нагадаємо, крім документальних стрічок Толоконнікова та Марія Альохіна знялися в американському серіалі "Картковий будиночок", де позбиткувалися з президента Росії.

Як відомо, після скандального "панк-молебню" дівчат у храмі Христа Спасителя в березні 2012-го року їх звинуватили у хуліганстві та засудили до двох років позбавлення волі. Третя учасниця гурту, Катерина Самуцевич, відбулася умовним покаранням. Толоконнікова й Альохіна вийшли на волю по амністії за два місяці до закінчення терміну ув'язнення.

Свою підтримку гурту свого часу публічно висловили деякі світові зірки.

Фото з Facebook Надії Толоконнікової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів