Басков і Волочкова відмовилися від поїздок до Туреччини

25 листопада 2015, 16:03

Російський співак Микола Басков і балерина Анастасія Волочкова заявили, що відтепер не поїдуть ані на відпочинок, ані з концертами до Туреччини.

Таким чином артисти вирішили підтримати "не словом, а ділом" свого президента Володимира Путіна, який вже назвав турків ледь чи не "посібниками терористів". Це сталося після того, як турецький винищувач збив російський бомбардувальник.

"Зараз ніякого бажання прилетіти до Туреччини ані відпочивати, ані працювати у той час, як у небі збивають наші літаки, які ведуть боротьбу зі світовим тероризмом, у мене немає!" - сказав Коля Басков у коментарі "Супер.ру".

Щоправда, ще нещодавно у тенора була власна віла у Туреччині. Та тепер Басков божиться, що вже її продав.


Як же тепер Туреччина проживе без пісень Баскова і Волочкової?

Незважаючи на любов до турецьких членів, відмовилася від вояжів до турків й білявка Настя Волочкова.

"Я любила їздити до Туреччини: це був нормальний доступний відпочинок з мінімальним часом польоту. Можна було швидко влаштувати собі відпочинок на два-три дні і знову в стрій, у концертну діяльність", - почала тусовщиця.

"Зараз я можу заявити, що я повністю відмовляюся від відпочинку, концертів і корпоративів на території Туреччини. Я - росіянка і люблю свою країну. Завжди підтримувала і підтримуватиму Росію не словом, а ділом", - додала вона.

Нагадаємо, що ще місяць тому Волочкова залюбки мацала штучні члени у турецькій крамниці й казала, що в неї немає слів від побаченого.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів