Шепелєв і рідні Фріске поділили її сина

26 листопада 2015, 12:30

Батьки покійної співачки Жанни Фріске отримали законне право бачитися зі своїм онуком Платоном.

Органи опіку, куди свого часу звернулися рідні екс-"Блестящей", стали на їхню сторону, пише "Комсомольская правда".

"Органи опіки прийняли нашу сторону і задовольнили всі вимоги сім'ї Фріске по спілкуванню з дитиною", - розповів юрист сім'ї Фріске Олександр Карабанов.

"Весь регламент спілкування з дитиною буде розписаний в протоколі, який ми найближчим часом отримаємо в органах опіки. Шепелєв приїхав з трьома охоронцями, які були оснащені спеціальними засобами. Але навіть ця клоунада не допомогла Дмитру наполягти на своїй позиції", - додав він.


Органи опіки зобов'язали Шепелєва давати сина батькам Фріске

Юрист зазначив, що Шепелєв був здивований рішенням органів опіки.

"При цьому, Дмитро заявив, що відносно Володимира Борисовича Фріске він подав заяву в поліцію за фактом погроз. Безумовно, ми будемо юридично цю ситуацію відстежувати і не дозволимо, щоб відносно Володимира було порушено кримінальну справу", - зауважив адвокат.

Як відомо, Шепелєв написав заяву на батька Фріске, після того як той почав погрожувати його вбити. До слова, чоловік вже відверто каже, що хоче позбавити телеведучого життя і навіть готовий заплатити комусь за це.

Нагадаємо, майже одразу після смерті Фріске її рідні почали інформаційну війну проти Шепелєва. Батько покійної співачки регулярно з'являвся на телеканалах і розповідав неприємні речі про чоловіка, який офіційно так і не став його зятем. Сам Дмитро уникає спілкування з пресою.

Шепелєв дійсно є біологічним батьком їхнього онука Платона. Тому у Фріске хочуть, аби телеведучий зробив ДНК-тест. Але змусити до цього Дмитра не може навіть суд.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів