Бред Пітт: Ми хотіли 12 дітей, але здулися

30 листопада 2015, 11:00

Американський актор Бред Пітт зізнався, що вони з дружиною Анджеліною Джолі мріяли про дюжину дітлахів, але врешті спинилися на шістьох.

Про хаотичне, але прекрасне життя їхньої родини кінозірка поговорив із "The Telegraph".

"Усі говорять про радість батьківства – бла, бла, бла. Але я ніколи не розумів, як я зможу так сильно когось любити, поки не глянув у личка моїх дітей… Знаєте, ми з Енджі прагнули мати їх дюжину, але здулися після шостого", - поділився 51-річний Пітт.

Зі слів актора, у їхній домівці "багато любові, багато сварок, багато вирішування дитячих суперечок, багато чищення зубів та всякого розливання й розсипання… Хаос, повний хаос. Але ж так весело", - зазначив актор.


Джолі й Пітт намагаються, щоби, попри постійні переїзди, їхні діти мали якомога нормальніше життя – з ночівлями в друзів, командним спортом тощо. Актор зізнається, що це непросто, але його дружина – справжній "матадор" організаційної справи.

Джолі з Піттом хотіли 12 дітей

Як розказав Бред, він серйозно займається вихованням синів, а ось дівчатка – Захара, Шайло і Вів'єн – таткові пестунки.

"Дівчатка нічого поганого не роблять… Я відчуваю, що моя робота – це все їм показати, допомогти знайти, що вони хочуть робити в своєму житті, представити їм багато різних речей та стримати, як вони зіб’ються з курсу, щоби вони знали, хто вони є", - пояснив актор.

На думку Пітта, батьківство зробило його кращим актором, допомогло знайти своє місце у житті.

"Знаєте, зараз я дійсно не можу дочекатися, коли опинюся вдома. Більше, ніж будь-коли в моєму житті, в мене є мета – справжня мета. Я відчуваю, що знайшов своє місце", - сказав він.

Як відомо, Джолі та Пітт виховують трьох біологічних дітей, 9-річну Шайло та 7-річних Нокса і Вів'єн, і трьох прийомних, 14-річного Меддокса, 11-річного Пакса та 10-річну Захару. Нагадаємо, нещодавно вся сімейка знялася для модного глянцю.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів