Тарантіно збрехав, що сидів у в'язниці?

30 листопада 2015, 12:31

Скандального режисера та актора Квентіна Тарантіно підловили у брехні про ув'язнення.

У поліції округу Лос-Анджелес спростували заяву творця "Кримінального чтива" про те, що він відбував покарання у в'язниці штату Каліфорнія, повідомляє "The New York Post".

"Перевірка департаментом в'язниці записів округу Лос-Анджелеса не виявила жодних доказів, що пан Тарантіно коли-небудь відбував покарання в нашій тюремній системі", - зауважив капітан Крістофер Рід з офісу шерифа.

Єдине, що вдалося знайти поліцейським - це штраф у розмірі 871-го долара, виписаний в серпні 2000-го року на ім'я Тарантіно за водіння без прав і неявку до суду. Режисер його заплатив, щоб не потрапити у в'язницю на вісім днів.


Нещодавно Квентін, аби висловити свою солідарність з протестуючими проти поліцейських, заявляв, що мав досвід сидіння за ґратами. За словами режисера, він просидів у в'язниці вісім днів.

Тарантіно прибрехав про свої проблеми із законом?

Видання уточнює, що протягом своєї кар'єри Тарантіно неодноразово натякав на проблеми із законом. Інколи ж актор навіть говорив про кілька епізодів свого ув'язнення: від одного до трьох.

Нагадаємо, наприкінці жовтня Тарантіно взяв участь у акції протесту проти жорстокості та свавілля поліції в Нью-Йорку. З трибуни він заявив, що не стоятиме осторонь, коли відбувається вбивство, і що вбивць треба називати вбивцями.

Після цього нью-йоркська профспілка поліцейських назвала режисера "постачальником виродження", котрий зводить наклеп на людей, що віддають свої життя для захисту суспільства від злочинності та беззаконня.

Але Квентін вважає, що своїм бойкотом поліцейські просто "хочуть заткнути йому рота".

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів