У Пєнкіна заявили, що не збиралися давати концерти в Україні

30 листопада 2015, 11:46

Російський співак Сергій Пєнкін, якому СБУ заборонила з'являтися в Україні, вже поспішив відхреститися від концертів у Києві, Харкові, Одесі та Дніпропетровську.

Продюсер артиста Вадим Колчков заявив, що жодних виступів в українських містах його підопічний не планував і звинуватив у цьому міфічних "аферистів". Слова представника Пєнкіна цитує "Комсомольська правда в Україні".

"Сергій Пєнкін засмучений і здивований новиною про те, що СБУ заборонила йому в'їзд на Україну. Незрозуміло, кому він міг перешкодити. Сергій - людина, яка завжди була поза політикою, він ніколи не збирався брати участь у розборках і суперечках, а тепер його туди втягнули. Дивно, що це торкнулося саме його..." - заявив продюсер.

Він також поспішив запевнити, що попри афіші й продаж квитків, російський співак не збирався їхати співати до українських міст.


"Обманним способом оголосили наші концерти, ми не знали про це. Хтось скористався ім'ям Сергія. А в результаті постраждали люди, глядачі, яких безсовісно обдурили. Ми не знаємо, хто в Україні продавав ці квитки, якісь аферисти", - наголосив Колчков.

Пєнкін вже відхрещується від українських гастролей

До слова, насправді ж виступи Пєнкіна в українських містах контролювалися офіційними представниками великих концертних майданчиків: Жовтневим палацом у Києві, Харківським театром опери та балету, Одеським театром музкомедії, ДК "Шинник" у Дніпропетровську.

А продавалися квитки на основних тікет-порталах і в офіційних касах, де, до речі, вже оголошено про повернення грошей.

Нагадаємо, днями стало відомо, що Сергій Пєнкін не має права перетинати кордони України. СБУ поки не повідомили причини такого рішення.

Та подейкують, що швидше за все це пов'язано з антиукраїнськими висловлюваннями Пєнкіна, або поїздками в окупований Крим. Адже влітку цього року Сергій Пєнкін дав концерти в Сімферополі, Ялті та Алушті, куди прилетів з території Росії. Де-юре зараз це розцінюється як порушення державного кордону України.

Фото з сайту Пєнкіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів