Клінтон залицявся до вдови Кеннеді?

30 листопада 2015, 16:40

Незабаром світ побачить чергова скандальна книжка, що обіцяє вивалити на огляд читачів усю брудну білизну Білла та Гілларі Клінтонів.

Зокрема автори стверджують, що хтивий Білл скакав у гречку, нехтуючи презервативами, а якось спробував затягти в ліжко Жаклін Кеннеді Онассіс.

Про це повідомляє "New York Post".

Книжка має багатообіцяючу назву "Білл та Гілларі: От що зветься коханням". У ній, зокрема, розказується, як Клінтон намагався спокусити удову президента Кеннеді, Жаклін.


Як буцімто розказала сама Джекі своїй подрузі Кетрін Грехем, колишньому видавцеві "Washington Post", той неприємний інцидент стався в помешкання екс-першої леді на П'ятій авеню. Як згадувала Кеннеді Онассіс, їй довелося практично відбиватися від наполегливого залицяльника.

Про Білла й Гілларі написали черговий шедевр

"Я маю на увазі, що мені полестило те, що я, в моєму віці, настільки його приваблювала, але Білл був точнісінько як Джек (Кеннеді) в тому сенсі, що жоден із них не приймали відповіді "ні". З того дня я старалася більше ніколи не лишатися з Біллом наодинці", - нібито розповіла Жаклін своїй приятельці.

Як стверджують автори видання, Грехем якось проговорилася про це письменникові Трумену Капоте, а він уже розніс цю історію далі.

Також у книзі згадується епізод, коли стривожена нерозбірливістю чоловіка начебто Гілларі змусила Білла пройти перевірку на ВІЛ. На щастя, результат виявився негативним.

Тим часом речник Клінтовів прокоментував майбутній "бестселер" так: "Можна процитувати, як я регочу над цілковитою абсурдністю цієї історії?".

Нагадаємо, про Клінтонів ходить багато цікавих чуток. Так зокрема подейкують, що Білл змусив дружину лягти під скальпель хірурга, що справжній батько Челсі – інший чоловік, і що екс-президент дав кількамільйонний грант одній зі своїх коханок.

Фото з Instagram Гілларі Клінтон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів