Джолі, Мадонну і Кардашян показово побили. ФОТО

2 грудня 2015, 12:27

Італійський ілюстратор Олександро Паломбо представив новий соціальний проект, в рамках якого зобразив відомих актрис і співачок зі слідами насильства на обличчі.

Зокрема, художник показав, як би виглядали співачки Мадонна, Майлі Сайрус, актриси Анджеліна Джолі, Гвінет Пелтроу, Крістен Стюарт, Емма Уотсон та тусовщиця Кім Кардашян, якби їх побили чоловіки.

Серію знімків Паломбо представив до Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок, повідомляє "The Daily Mail".

Італійський художник натякає, що навіть Джолі не застрахована від насильства в сім'ї

Автор проекту разом з активістами поставив за мету підвищити обізнаність про проблему, а також нагадати, що кожна жінка, незалежно від соціального статусу, навіть знаменитість, може стати жертвою домашнього насильства.


У проекті використали й образ Мадонни

Також Олександро закликав жінок перестати мовчати і не приховувати факти наявності насильства в сім'ї, доповнивши свої нові роботи слоганом "Життя може стати казкою, якщо ти перестанеш мовчати".

Так би могла виглядати Сайрус, яби їй дали в обличчя

"Найбільш значимим співучасником насильства є мовчання. Мовчання, яке щороку вбиває жінок або робить їх інвалідами, назавжди змінюючи їхнє життя", - упевнений митець.

"Домашнє насильство - соціальний рак, який не знає кордонів і може вразити всіх, без винятку, незалежно від соціального статусу - будь ти звичайною людиною або знаменитістю. Антидотом цієї соціальної онкології може стати голос людей, відкрите обговорення проблеми і спільне її рішення", - додав Паломбо.

Навряд чи Каньє Вест піднімає на Кім руку...

Нагадаємо, раніше італійський художник зображав королеву Великобританії Єлизавету ІІ та дружину принца Вільяма Кейт Міддлтон героями мультсеріалу "Сімпсони". Так само мультяшками пензля Паломбо стали актор Джордж Клуні та його дружина Амаль.

Фото з Instagram Паломбо

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів