Мерайя Кері від холоду скинула 20 кіло?

2 грудня 2015, 14:41

Американська співачка Мерайя Кері, котра було погладшала після розриву з чоловіком Ніком Кенноном, завдяки новому роману розквітла й схудла.

Подейкують, зірка втратила 20 кілограмів за допомогою дієти та новітньої процедури з "виморожування" жиру.

Про це повідомляє "Radar Online".

На думку інформаторів видання, Мерайя спить і бачить себе дружиною мільярдера Джеймса Пекера й тому рішучо взялася за себе.


"Мерайя понад усе хоче колись стати його дружиною, а Джеймс вважає, що вона, з новою сексуальною фігурою, просто незрівняна!", - повідомив співрозмовник видання.

За оцінкою зіркового тренера та експерта із харчування Шарлін Сіардієлло, котра особисто не працювала зі співачкою, Кері скинула не менше 20 кілограмів.

Мерайя Кері позбулася 20 кілограмів?

Як повідомили джерела видання, Мерайя Кері сидить на дієті – їжу для неї готує особистий шеф-кухар Пекера. А ще, судячи зо всього, вона пройшла неінвазивні процедури з виморожування жирової тканини.

Зі слів Сіардієлло, судячи з фотографій із різних заходів, кілька місяців тому Мерайя досягла своєї максимальної ваги, приблизно в 90 кіло, але потім взяла себе в руки.

Щоправда, пластичний хірург Сьюзан Еванс, чиєю пацієнткою співачка теж не була, вважає, що не обійшлося без старої доброї абдомінопластики та ліпосакції, за допомогою якої Кері звузили талію.

"Якби це була лише дієта та фізичні навантаження, її груди б теж зменшилися. Але груди та обличчя виглядають такими само округлими, як були!", - підсумувала лікар.

Нагадаємо, подейкують, Пекер, котрому свого часу закидали роман із супермоделлю Мірандою Керр, хоче, аби Кері народила йому дитину.

Фото з Instagram Мерайї Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів