Чарлі Шин подав до суду на екс-коханку

9 грудня 2015, 16:03

ВІЛ-інфікований актор Чарлі Шин подав зустрічний позов на екс-коханку Бретті Росс.

Зірка спростовує всі звинувачення про "зґвалтування, побиття та примус до аборту" і називає колишню наречену "шантажисткою" і "повією". Про це пише "Us Weekly".

Згідно з новими документами, Бретті була чудово поінформована про хворобу Чарлі, і все одно вступала з ним у статевий зв'язок.

"Це просто ще один спосіб заробляння грошей для Скоттін Росс, вона ж Бретт Россі... Інших способів заробітку порнозірка і повія не знає", - заявив Шин.


Він додав, що колишня наречена "намагалася отримати мільйони доларів, погрожуючи розкрити таємницю про його хворобу, хоча і підписала договір про конфіденційність".

Шин і Росс почали публічні розбірки

За словами представників актора, Россі робила ставку на те, що Чарлі тепер постійно залежатиме від неї і платитиме їй стільки, скільки вона скаже, аби світ не довідався про його хворобу.

Більше того, жінка буцімто, знаючи про ВІЛ-статус зірки, сама наполягала на незахищеному сексі, при цьому продовжувала зніматися в порнофільмах. Таким чином порнозірка могла заразити сотні, якщо не тисячі статевих партнерів.

Шин стверджує, що тепер Бретті хоче помститися за те, що він порвав з нею і перестав платити гроші.

Нагадаємо, раніше Бретті Росс подала до суду на колишнього нареченого, стверджуючи, що він часто бив її, і це призвело до емоційного розладу. Крім того жінка стверджує, що Чарлі змусив її зробити аборт півроку тому, бо боявся, що його дитина може також мати ВІЛ.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів