Бен Аффлек невдало омолодився? ФОТО

10 грудня 2015, 15:25

Схоже, теорії про те, що шлюб акторів Бена Аффлека та Дженніфер Гарнер розпався через його кризу середнього віку, знайшлося підтвердження.

Подейкують, у гонитві за молодістю, яка від нього йде, 43-річна кінозірка наважився вдатися до "пластики", але вийшло не дуже.

Про це пише "Radar Online".

Нещодавні зміни зовнішності Аффлека на прохання журналістів прокоментували експерти. Щоправда, безпосередньо їхнім пацієнтом актор не був.


Бен Аффлек зважився на пластику?

"Він виглядає інакше – але не краще. Насправді він тепер узагалі на себе не схожий!, - заявив пластичний хірург Лайл Бек.

На думку лікаря, Бенові зробили ін’єкції ботоксу в зону над очима, що надало його обличчю здивованого виразу. Також хірурги попрацювали над верхніми повіками актора.

"Це личко гарненького хлопчика – воно не його. Якщо він просто намагався надати собі такого вигляду, ніби він не старішає – йому це не вдалося", - зазначив Бек.

До слова, на знімальному майданчику стрічки "Нічне життя" Бена Аффлеа днями сфотографували з пошрамованим обличчям та у пов'язках. Скоріше за все, так потрібно було для ролі, але фото, що опинилися в Інтернеті, лише підживили чутки про невдалу пластичку операцію кінозірки.

Нагадаємо, Аффлек і Гарнер, котрі прожили разом 10 років та мають трійко дітей, намагалися врятувати свій шлюб за допомогою психологів.

Прінтскрін з сайту "Radar Online"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів