Мадонна: Шон Пенн ніколи мене не бив

18 грудня 2015, 12:21

Американська співачка Мадонна стала на захист свого екс-чоловіка, актора Шона Пенна в його судовому процесі проти режисера Лі Деніелса.

Вона заявила, що колишній ніколи не піднімав на неї ані руку, ані бейсбольну биту. Отже, закиди щодо домашнього насильства, котре буцімто чинив Пенн, є наклепом.

Про це пише "US Magazine" із посиланням на "THR".

У своєму зверненні Мадж, зокрема, прокоментувала інцидент, котрий начебто стався в 1987-му році. За версією таблоїдів, підкреслила співачка, чоловік ударив її бейсбольною битою. Сама ж Мадонна називає ті звинувачення "цілком невиправданими, безвідповідальними та неправдивими".


Мадонна стала на захист Шона Пенна

"Також мені відомо про закиди щодо інциденту, що стався в грудні 1989-го року, результатом котрого буцімто став Шонів арешт за домашнє насильство та моє побиття. Я знаю, що ці звинувачення неправдиві", - сказала артистка.

"Звісно, у нашому шлюбі була не одна гаряча суперечка, але Шон ніколи не лупцював мене, не "зв'язував", не кривдив мене фізично, і всі заяви про протилежне є цілком невиправданими, підлими, безвідповідальними та неправдивими", - наголосила Мадонна.

Нагадаємо, Пенн позивається до Деніелса через те, що в одному з інтерв'ю режиссер порівняв його з Терренсом Ховардом, маючи на увазі, що обоє вони мали проблем из законом через запальну вдачу та розпускання рук. Шон Пенн хоче за наклеп 10 мільйонів доларів.

Як відомо, стосунки Мадонни та її екс-чоловіка останнім часом помітно потеплішали. Зокрема Шон нарешті оцінив колишню жінку як співачку.

Фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів