Адель не хоче бути брендом та ростити з сина мажора

22 грудня 2015, 16:08

Британська співачка Адель припускає, що людям подобаються її пісні, бо вона не соромиться співати про те, як їй "гівняно".

Зірці не подобається підхід до артиста як до бренда, а свого сина Анджело вона категорично не бажає виростити "членоголовим" мажором.

Про це Адель говорила в інтерв’ю "Time".

На думку співачки, її пісні "промовляють" до багатьох людей, бо вона не ховає своїх емоцій.


"Насправді я не ніяковію та не соромлюся того, що розклеююся. Гадаю, розклеюються всі. Багато хто намагається бути мужнім та не зронити ні сльозинки. Іноді ж коли ти знаєш, що комусь іще так само гівняно, як тобі, або що хтось ставиться до певних речей так само як ти, від цього ти ліпше почуваєшся", - зазначила Адель.

"Навіть якщо моя музика – це меланхолія, у ній є й радість. Я сподіваюся, що приношу радість у життя людей, не лише сум, але я думаю, що це втішає. А якщо чесно, я не знаю (секрету успіху). Якби знала, то закоркувала б у пляшку і комусь продала", - заявила зірка.

Адель не подобається, слово "бренд", коли його вживають стосовно артистів.

"Воно мені звучить наче пом'якшувач для тканин або пакет чіпсів", - зізналася cпівачка.

Вона вважає, що артист має йти "повним комплектом" зі своєю особистістю, а не ставати, по мірі завоювання популярності, гіршою та неприємнішою людиною.

"Мені начхати, якщо ти записуєш прекрасний альбом – якщо ти мені не подобаєшся, я твої записи не купую. Не хочу, щоби ти звучав у моєму домі, якщо я вважаю, що ти – покидьок", - пояснила Адель.

Хорошою людиною, а не розпещеним синком зіркової мами, вона хоче виростити свого первістка Анджело. Який би фах він для себе не обрав, заведе він собі бойфренда чи гьорлфренд, вона його підтримає.

"Я дуже свідомо ставлюся до того, що в мене є дитина, і я не хочу, щоби він був одним із тих, членоголових, які виростають такі: "Водію, водію!… У мене немає чистого одягу! Ну, ви його випрали?" Я дуже не хочу, щоби він таким виріс…", - запевнила співачка.

Адель, котра раніше зізналася, що через алкоголь їй заборонено самій писати в Twitter, розказала, що взагалі намагається дистанціюватися від соцмереж.

"Приватність – це ключ до написання справжньої музики, подобається це людям чи ні. Моє життя дуже змінилося, але я записала найсправнішу музику, яку лиш можу, і це справжня частина мене. Як я маю писати справжню музику, якщо чекатиму на півмільйона лайків під чортовим фото? Вона не буде справжньою", - зазначила співачка.

Нагадаємо, нещодавно зворушена Адель розплакалася на сцені.

Фото з Istagram Адель

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів