Земфіра: Політики - небезпечні люди

22 грудня 2015, 15:19

Російська співачка Земфіра дала своє перше за останні кілька років телеінтерв'ю.

У програмі "Познер" рокерша розповіла про своє ставлення до гламуру, політики, про власні фобії та внутрішній конфлікт. Розмову артистки цитує "Комсомольская правда".

Земфіра зізналася, що ретельно слідкує за тим, що про неї пишуть в пресі.

"Я б не хотіла знати все, що про мене пишуть. Але стежу за цим. Я - активний інтернет-користувач", - зауважила артистка.


"В останній рік цікавлюся політикою. Мені потрібно бути в курсі, з ким ми воюємо сьогодні. Звичайно, бачу відгуки в соцмережах. Вони можуть і засмутити, і порадувати - в цьому сенсі я звичайна, емоційна людина. Приємна фраза колеги може мене підбадьорити", - додала вона.

Та попри цікавість політичною ситуацію у світі, спілкування із можновладцями Земфіра уникає:

"У мене немає ніяких відносин із владними людьми. Вони мені не робили пропозицій, про які варто було б говорити всерйоз. У мене немає потреби наближатися до влади. Політики - небезпечні люди. Дуже слизька професія. Я намагаюся триматися на відстані, а у влади немає потреби використовувати мене, і це на руку мені".

Земфіра дала велике інтерв'ю

"Не можу навіть уявити себе учасницею політичного руху. Мій виступ на з'їзді "Наших" був наслідком обману. Мене повезли і сказали, куди ми їдемо, тільки в дорозі. Я приїхала, виступила, але зняла нашивки і банери "Наших" на час виступу. Їх це засмутило", - додала вона.

До слова, Земфіра не приховує, що не любить бути серед людей. А звичне для багатьох метро для співачки - мука.

"Я взагалі рідко виходжу на вулицю, я домосід. Публічні збіговиська не люблю. Мені вистачає концертів. Але навіть на концертах стою поодаль від людей. Мені довелося одного разу спуститися в метро - це жахливо! Я не можу", - зауважила зірка.

"Я не люблю висовуватися. Це моя дилема: не люблю привертати увагу, при цьому я на сцені. Це мій особистий внутрішній конфлікт", - додала артистка.

Не вважає Земфіра себе частиною гламуру: "Звичайно ж, це не про мене. Я - щось протилежне визначенню "гламур". Тому що я не формаліст. А термін "гламур" передбачає ідеальну форму".

Наостанок Земфіра назвали сучасних музикантів, яких вважає геніями.

"Пол МакКартні - геній! Том Йорк з групи "Radiohead" - теж. Так, я можу поставити їх в один ряд з Шостаковичем, Прокоф'євим або Бетховеном", - сказала вона.

Нагадаємо, нещодавно Земфіра розповіла, як їй не дозволили заспівати на відкритті Олімпіади в Сочі.

Фото з сайту "Комсомольская правда"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів