Чарлі Шин: Якщо хтось і може здолати ВІЛ, то це я

24 грудня 2015, 15:37

Американський актор Чарлі Шин зізнався, що в нього мов гора з плечей спала, коли він офіційно оголосив, що в нього ВІЛ.

Кінозірка розповів, як йому вдалося прийняти та змиритися з цим діагнозом, та запевнив, що з оптимізмом дивиться в майбутнє.

Про це Чарлі говорив із "Radar Online".

"З моїх плечей упав такий страшенний тягар, коли я зробив цю заяву. Я зрозумів це потім і пошкодував, може, варто було зробити це раніше", - поділився Шин.


На прохання описати, якими були його емоції, коли 4 роки тому лікарі повідомили йому діагноз, актор відказав: "Я відчував злість. Відчував заперечення. Я був у шоці".

Чарлі здавалося, що це – поганий сон, і він от-от прокинеться.

Чарлі Шин налаштований побороти ВІЛ

"(Злість) на себе, на світ. Але це не тривало довго. Дуже скоро – гадаю, на другий день – я сказав своїй мамі: "Ця хвороба обрала не того хлопця". Якщо хтось і може здолати цю штуку та знайти ліки, то це я. Я використаю всі можливі ресурси. Я поспілкуюся з кожним експертом. Я йтиму вперед, доки щось не знайду", - пообіцяв Шин.

Актор планує щиро ділитися з людьми інформацією про те, як іде просувається лікування. Зараз воно обходиться йому приблизно в 4 тисячі доларів на місяць. Зі слів Шина, він усвідомлює, що багатьом хворим такі ліки не по кишені, але сподівається, що завдяки йому медицина зробить крок уперед, і лікування стане доступнішим.

На думку актора, хвороба навіть принесла дещо хороше в його життя, змусила подумати про важливі речі.

"Я вдячний за все, що мені вдалося здійснити в моєму житті. Я змусив багатьох людей сміятися та, завдяки мені, побачити світ інакше. Тепер, можливо, настав час змінити світ", - зазначив Чарлі.

"Тверезий, зосереджений, сповнений надії, пильний та поетичний!", - так описав себе сьогоднішнього актор.

Нагадаємо, крім битви з хворобою Чарлі Шину доведеться вести судову війну з екс-коханками, котрі звинувачують його в тім, що він наразив на небезпеку їхнє здоров'я.

Фото з Instagram Чарлі Шина

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів