Син Мадонни більше не хоче з нею жити?

26 грудня 2015, 13:34

Американській поп-зірці Мадонні навіть через суд не вдалося домогтися того, щоби 15-річний син Рокко приїхав зустрічати з нею Різдво.

Норовливий підліток таки лишився в Лондоні з татом, Гаєм Річі. Подейкують, Рокко більше не хоче жити з зірковою мамою, бо вона ганьбить його, виставляючи особисте життя хлопця на огляд всьому світові.

Про це пише "The Daily Mail".

"Щасливого Різдва світлу мого життя!", - написала Мадж у своєму Instagram, виклавши фото, де вона з Рокко.


А сам парубок у той час постив у своєму фотоблозі відео з канікул у Лондоні і, подейкують, Рокко хоче лишитися там назовсім.

Причиною такого бажання юнака називають те, що Мадонна замучила його, силуючи брати участь у своїх кількамісячних гастролях. Але останньою краплею стало те, що зірка заходилася викладати в своєму Instagram фото, які далеко не кожен 15-річний хлопець захоче демонструвати мільйонам чужих людей.

І чому це 15-річний син Мадонни більше не хоче з нею жити?

Зокрема підписники Мадж уже бачили Рокко в трусах, із дівчачими зачісками та навіть із макіяжем.

"Хлопець каже, що не хоче лишатися з нею. Він не ладнає з мамою, і це не дивно для дитини цього віку", - повідомило джерело "New York Post".

Нагадаємо суд вирішив, що Рокко має повернутися до Америки на Різдво. Проте примусити парубка зробити це не зміг ані материн наказ, ані суддівський.

Отже, тепер попереду в Мадонни, Гая та Рокко Річі нові зустрічі в суді, де вирішуватиметься, де відтепер житиме юнак. Отримати коментарів від адвокатів та речників зірок журналістам поки не вдалося.

Як відомо, Мадонна та Річі розійшлися в 2008-му році після 8 спільних років. Цього літа режисер побрався зі своєю коханою Джекі Ейнслі, котра вже встигла народити йому трьох дітей.

Фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів