Тейлор Свіфт назвали найбільшою добродійкою року

30 грудня 2015, 14:06

Американська співачка Тейлор Свіфт четвертий рік поспіль очолила список найбільших зіркових добродіїв "Celebs Gone Good" за версією благодійної організації "DoSomething".

Також до списку селебрітіз, котрі впродовж року зробили найбільше хороших справ, потрапила скандалістка Майлі Сайрус, актриса Анджеліна Джолі та співачка Шакіра.

Про це пише "US Magazine".

26-річна Тейлор пожертвувала 50 тисяч доларів на лікування своєї юної фанатки від лейкемії та стільки ж передала на лікування маленького племінника одного зі своїх танцівників, котрий бореться з раком. Окрім цього Свіфт виділила 50 тисяч симфонічному оркестрові Сіетла та 25 тисяч на книжки для нью-йоркських шкіл.


Тейлор Свіфт у 2015-му році зробила людям багато добра

Друге місце у списку добродіїв благодійна організація присудила Сайрус, котра заснувала фонд допомоги безпритульній молоді, зокрема представникам LGBT "Happy Hippie".

Майлі Сайрус друга в списку добродіїв

Наступні сходинки посіли Бейонсе, котра підтримала протести проти поліцейської жорстокості в Балтіморі, та Анджеліна Джолі, котра багато зробила для сирійських біженців.

До Топ-20 також потрапили реслер Джон Сіна, співаки Шакіра та Джастін Бібер, зірка "Як уникнути покарання за вбивство" Віола Девіс, комедійна акторка Емі Шумер та борець за визнання та права трансгендерів Кейтлін Дженнер.

Нагадаємо, подейкують, колишній олімпієць-легкоатлет після зміни статі планує вперше стати матір'ю.

Фото з Instagram Тейлор Свіфт і Майлі Сайрус

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів