Лагерфельд приховав $22 мільйони прибутків?

8 січня 2016, 13:39

Знаменитого модельєра та креативного директора "Chanel" Карла Лагерфельда підозрюється у приховуванні прибутків на суму 15 мільйонів фунтів (понад 21,9 мільйони доларів) від французьких податківців.

Вважається, що дизайнер не вказав у податковій декларації кошти, отримані від своєї діяльності в якості фотографа, а також від публікації художніх альбомів. Для цього Лагерфельд буцімто проводив гроші через британську фірму, повідомляє "The Daily Mail" з посиланням на французький тижневик "L'Express".

"Є підозра, що людина в незмінних чорних окулярах приховала від податкового декларування 20 мільйонів євро", - пише видання, натякаючи на звичку 82-річного Лагерфельда з'являтися на публіці, не знімаючи темних окулярів.

Лагерфельд втрапив у скандал з податківцями?

Розслідування почалося з видавничого дому "7L", який модельєр відкрив у Парижі в 1999-му році.


За твердженням ЗМІ, в будівлі розміщується британська фірма, через яку проводяться доходи від "офіційно не декларованої професійної діяльності" Лагерфельда в якості фотографа. При цьому сам видавничий дім прибутку не отримує і податків у французьку скарбницю не платить.

Податкові органи також зацікавилися двома інвестиційними компаніями з нерухомості, які модельєр відкрив в 90-і роки.

Офіційний представник Карла Лагерфельда відмовився від коментарів.

Не стали коментувати ситуацію і представники французької влади, посилаючись на необхідність конфіденційності при розслідуванні податкових правопорушень.

Нагадаємо, нещодавно Лагерфельд заявив, що вважає себе "Жанною Д'Арк в дизайні".

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів