"Грубіянку" Лоуренс розкритикували за зауваження журналісту

11 січня 2016, 17:51

Американська актриса Дженніфер Лоуренс викликала гнів користувачів Інтернет своїм вчинком на "Золотому глобусі".

Під час прес-конференції зірка "Голодних ігор" зробила зауваження іноземному журналістові, який дивився у телефон, ставлячі їй запитання. У мережі розкритикували Лоуренс, назвавши її грубою і культурно нечутливою, пише "NME".

На зустрічі з журналістами, яка проходила після вручення кінопремії, репортер поставив Дженніфер запитання, читаючи його з екрану телефону.

"Ти не можеш провести все своє життя за телефоном, бро. Так не можна. Ти повинен жити в теперішньому часі", - відреагувала актриса.


Коли той же журналіст запитав Дженніфер Лоуренс, чи бачить вона себе серед претендентів на "Оскар", акторка відповіла: "Зараз ми на "Золотому глобусі". Якби ти відірвався від свого телефону, ти б помітив це".

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Під відео із зауваженням Лоуренс почали з'являтися засуджуючі коментарі. Мовляв, журналіст же просто читав запитання з телефону, а Джен накинулася на нього.

"Дженніфер Лоуренс, яка зробила зауваження журналісту з телефоном, ніяка не "кльова" або "дивовижна". Вона заслуговує того, щоб називатися грубіянкою", - зауважила в Twitter інша глядачка.

Нагадаємо, на цьогорічному "Золотому глобусі" Дженніфер Лоуренс отримала нагороду в номінації "Найкраща актриса" за роль у фільмі "Джой". Це вже третій "Золотий глобус" 25-річної актриси.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів