Мадонну звинувачують у піарі на смерті Боуї

12 січня 2016, 15:25

Чимало людей, отримавши гірку звістку про смерть британського музиканта Девіда Боуї, розмістили на своїх сторінках у соцмережах його фото та висловили свій сум.

Так зробили й деякі його колеги, зокрема Мік Джаггер, Пол МакКартні й Елтон Джон. А от співачка Мадонна накликала на себе гнів інтернет-користувачів. Їй закидають саморекламу на смерті Боуї.

Про це пише "The Daily Mail".

Річ у тім, що підписуючи фотографію, на якій вона разом із Девідом, Мадж проставила хештег із назвою свого нового альбому. Зробила вона це й під постом про те, наскільки вона "спустошена" новиною про смерть "Артиста, який змінив її життя".


So lucky to have met you!!!! Hot Tramp I love you So! ❤#rebelheart

Фото опубликовано Madonna (@madonna) Янв 10 2016 в 11:30 PST

Власне, Мадонна не забула вказати #rebelheart під жодним зі своїх постів, присвячених Боуї. І інтернет-спільнота їй цього не подарувала.

"Мадонна спустошена звісткою про смерть Боуї, але тримає в голові, що треба ж поставити хештег #rebelheart у своєму твіті про це…", - зауважив один із користувачів.

"Дайте Мадонні спробувати попродавати свої альбоми завдяки смерті Девіда Боуї", - зазначив інший.

Нагадаємо, якраз рік тому Мадонну лаяли в Інтернеті практично за те саме. Висловлюючи свою скорботу з приводу теракту в редакції французького видання "Сharlie Нebdo", співачка так само прорекламувала свій альбом.

"Девід для мене завжди був джерелом натхнення, він був дійсно оригінальний. Він був дивовижно безсоромний у своїй роботі. Ми стільки хорошого пережили разом. Він був моїм другом, я ніколи його не забуду", - написав у своєму Twitter Мік Джаггер.


Удова Джона Леннона Йоко Оно у своєму мікроблозі написала, що Девід Боуї був їм наче рідний, а після чоловікової загибелі замінив батька Джоновому сину Шону.

Cвій жаль і співчуття рідним артиста висловили Елтон Джон та МакКартні.

А співак Мерлін Менсон зізнався, що музика Боуї назавжди змінила його життя, пише "Rolling Stone".

"Мені не потрібно сподіватися, я й так знаю, що він знайшов дорогу до місця, котре відповідає його недоторканній, хемелеоноподібно-геніальній красі. Чорна зірка у космосі, до якого належить лише він", - зазначив Менсон.

I am still in shock. Never saw it coming. My deepest condolences to Iman and the family. An amazing life. An amazing career.

Фото опубликовано Elton John (@eltonjohn) Янв 11 2016 в 12:17 PST

Фото з Instagram Мадонни, з Twitter Пола МакКартні та Міка Джаггера, з Instagram Елтона Джона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів